„Narodzić się na nowo” oraz urodziny Prezesa

Nowy wpis / środa, Styczeń 15th, 2020

Drodzy Przyjaciele Fundacji Dom św. Jakuba. Bardzo Wam dziękujemy za tak liczne przybycie na nasze spotkanie. Ten dzień będzie w naszej pamięci bardzo szczególny, ponieważ gościliśmy u nas m. in. S. Cataline ze Zgromadzenie Córek Miłości Miłosiernej z Madrytu. Odwiedził nas też ks. Mariusz Raczkowski z naszej Parafii Rogowo oraz S. Ewa Lutrzykowska ze Zgromadzenia Dobrego Pasterza z Torunia. Ten wieczór był radością dla nas również z powodu 50 tych urodzin Prezesa fundacji Leszka Jastrzębskiego. Była okazja, żeby zaśpiewać solenizantowi, aby Dobry Pan błogosławił z mocą na kolejne lata. Ten wieczór obfitował w pieśni liryczne, które wykonała Natalia Modzelewska-Grabarek wokalistka z Gdańska i opowiedziała nam świadectwo życia. Dziękujemy również Elżbiecie Malinowskiej z Bydgoszczy, która zaraziła nas swoim poczuciem humoru i zaprosiła nas do swojej trudnej historii. Dziękujemy Wam wszystkim, którzy tak pięknie uczestniczyliście w tym spotkaniu. A sam Prezes serdecznie dziękuje za cudowne prezenty.
Do zobaczenia za miesiąc